Nyt ejerteam bag Gilleleje Camping & Feriecenter***

I Nordsjælland er det feriedrømmen om strandliv og campingaktiviteter, som fører et stigende antal bookinger til Dronningmølle Strand Camping & Feriehuse. Nu har parret bag købt Gilleleje Camping & Feriecenter, et smukt naturparadis, som de vil fremtidsudvikle med fokus på værtskab og naturnære oplevelser. De første vildmarksbade er allerede på tegnebrættet og pladsens luksushytter ligger skønt placeret med udsigt til heste og træer, så rammerne for outdoor og naturkoncept er allerede på plads.

Jeg glæder mig vildt til værtskabet og lige så meget til, at udvikle campingpladsen på de sociale medier, siger kommende ejer Ditte Andersen Nexø. Sammen med Værtinde Henriette, så skal de to fra D. 1 april tage imod rejsende og byde velkommen i receptionen hos Gilleleje Camping & Feriecenter.

Få adgang til hele Nordsjælland

Campingpladsen er godt forbundet med Hillerød og Helsingør via lokalbanen, så der kan ankommes med tog fra København og kulturperler som Kronborg slot og Frederiksborg slot kan besøges med offentligt transport direkte fra den bynære campingplads. Snart kan man nu også booke sommerferietilbud hos Gilleleje Camping & Feriecenter og samtidigt få adgang til Dronningmølle Campings aktivitetstilbud i helligdage og sommersæsonen, hvor børneklubben er stort tilløbsstykke.

Vi tror på, at tiden nu er til samdrift for campingpladserne og vi henvender os direkte til de prisbevidste rejsende og sæsongæster, som ønsker fordele af begge pladser, siger medejer Brian H. Lauridsen

Nuværende bookinger hos Gilleleje Camping & Feriecenter fortsætter uændret og sæsongæster kan så snart glæde sig over adgangen til opvarmet swimmingpool og morgensvømningens fællesskab.

Green Camping er også et mål fra starten, så vi kan tilbyde bæredygtige naturnære overnatninger og samtidigt projekterer vi lige nu på nogle outdoor oplevelser, så følg os på sociale medier, siger ejer og SoMe Værtinde Ditte Andersen Nexø.