Autocamperplads hos Dronningmølle Strand

Storby og slotte

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Quickstop / Stellplatz

Vi elsker rejsende og tilbyder Quickstop / Stellplatz til jer på farten.

fra 199 kr. pr. nat (inkl. 2 pers.)

På Quickstop / Stellplatz hos Dronningmølle Strand er der rigtig mange autocampere, der vælger at checke ind. Vores Quickstop / Stellplatz er en meget populær overnatningsplads og kun beregnet til autocampere. Er I på vej til eller kommer fra færgerne i Helsingør, så er vi bare 15 km væk. Og rejser I rundt på Nordkysten, så ligger pladsen centralt og i gåafstand til Dronningmølle by.

På Quickstop / Stellplatz er du også velkommen til at køre ud på oplevelser og komme tilbage til pladsen for 1 ekstra overnatning. Opholdet er inklusiv person- og miljøbidrag, strømforbrug, vand og tømning.

Oplev det hele

Når I besøger Quickstop / Stellplatz, så byder området på det dejligste badevand og et velkendt lys med enestående smukke solnedgange. Rigtig mange autocampere vælger en ekstra overnatning, og flere går langs havet ind til Hornbæk by eller cykler ud på eventyr via den etablerede kyststi.

Hornbæk er også stedet for de kendte, og byen summer af dejlige mennesker, så vi anbefaler gerne et besøg på havnen og et smut forbi byens butikker og caféer på din rejse.

Gilleleje ligger tæt på Dronningmølle, og Nakkehoved fyr står højt hævet ca. 30 m over vandets overflade. Vælg at gå ad den gamle sti til fyret og find endnu flere unikke naturoplevelser på kanten af skrænterne.

I Dronningmølle by har indkøbsmuligheder og et lille udvalg af caféer & restauranter. Vil I selv fange fisk til grillen, så findes en fiskesø i gåafstand fra pladsen – som måske er den eneste sø i Danmark, der ligger så tæt på stranden, at forældrene kan fiske og solbade samtidigt.

Servicen er altid i top

Ved ophold på Quickstop / Stellplatz har I adgang til campingpladsens faciliteter og kan benytte vores baderum.