Bilfri teltområde eller teltplads inkl. bil

Storby og slotte

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bilfri teltplads med strøm

De bilfrie teltpladser med strøm er ca. 25 m2 – og beliggende i et særdeles skønt teltområde nær stranden. Vi anbefaler disse teltpladser til teltgæster, som ønsker et naturskønt ophold med gode læforhold, nær havet og legeplads. Teltstørrelsen er her maks. 3 x 4 m. Det er også her, grupperne oftest ligger.

Hér finder I også vores bålplads, hvor vi ofte laver snobrød.

Bilfri teltplads

Bilfri teltplads er helt uden strøm og beregnet til mindre telte – vi anbefaler disse pladser til jer, som sætter pris på frihed og som ønsker at vælge sin helt egen plads på teltområdet.

Hér får I læ og ligger nær stranden. Samtidig kan I benytte vores gasblus i det lille udekøkken. Teltstørrelse er maks. 3 x 4 m.

Det er også et rigtigt godt område til cyklister med telt.

Teltplads med strøm

Teltpladserne er 25-50 m2 og har plads til bilen ved teltet. Vi anbefaler disse teltpladser til kørende teltgæster, som har behov for strøm og plads til bilen ved teltet. Teltstørrelsen her er maks. 3 x 5 m.

Teltplads

Teltpladserne er 10-20 m2 og helt uden strøm, men med plads til bilen ved teltet. Vi anbefaler disse pladser til kørende teltgæster, som har et mindre telt og som ikke skal bruge strøm. Teltstørrelse her er maks. 3 x 4 m.

Som teltgæst har I altid muligheden for at benytte vores køkkenfaciliteter, som ligger i hovedbygningen.