På campingpladsen kan du vælge imellem 4 pladskategorier

Storby og slotte

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Komfortpladser

Komfortpladserne – på hele 120 m2 – er de største pladser, vi tilbyder. I får jeres egen vandhane og afløb. Vi anbefaler disse pladser til vores campister, som ønsker den bedste og største plads. Her får I det hele med plads til selv det største fortelt og kan nyde at være i nærheden af alt.

Fordelspladser

Fordelspladserne er rigtig populære pladser, som alle er 100 m2 og beliggende godt i nærheden af vores faciliteter. Vi anbefaler disse pladser til især småbørnsfamilier, som gerne vil være nær legepladserne og til alle jer, som sætter pris på kort afstand til alle vores faciliteter.

Standardpladser

Standardpladserne er yderst solvenlige pladser, som alle er minimum 100 m2 og meget velbeliggende. Vi anbefaler disse pladser, hvis I har lidt større børn eller er et par, som gerne vil have et dejligt og roligt ophold i skønne omgivelser og nyde campinglivets glæder.

Basispladser

Basispladserne er vores mest prisvenlige pladser på 90-100 m2, som ofte er placeret i yderkanterne af campingpladsen. Vi anbefaler disse pladser til jer, som søger det billigste ophold, fordi I prioriterer samvær og god økonomi mere at være tættest på alting.

Der er strømtilslutning på alle pladser og gode adgangsforhold for campingvogne.