International

4-stjernet campingplads i Nordsjælland

Vi gør hver dag vores ypperste for, at campingpladsen er et dejligt sted at være. Alt sammen for at I kan have en god ferie sammen – dette gælder både ung som gammel, høj som lav, mand som kvinde og autocamper som cyklist.

  review rating 5  Dette er en usedvanlig god familie campingplass med tanke på barn hele veien. Kort vei til stranden som er nydelig hvit med noen rullesteiner. Gode plasser både til campingvogn/bobil og telt som vi hadde.

  thumb Ole-Gunnar Thue

  review rating 5  Very nice camping place . something for everyone big and small ..just across from the water very easy access .. friendly staff and owners .

  thumb Linda Samsig

  review rating 5  Camping an diesem Ort macht Spaß. Der Platz ist gut zu finden, ordentlich ausgestattet und sauber. Dazu noch Nähe am Wasser und Strand. Der Preis ist auch in Ordnung. Egal ob mit Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil für jeden findet sich ein schönes Plätzchen. Strom, Wasser, Versorgung und Entsorgung ist alles kein Problem. Auch Duschen und WCs sowie Hilfsmittel zur Freizeitgestaltung sind vorhanden.

  thumb David Ennen

Eksklusive feriehuse

Husene, som er på 35 m2, er opført i de bedste materialer og indrettet med 2 soveværelser, et med dobbeltseng og et med køjeseng. Der er en hems med yderligere 2 sovepladser, så der er plads til en familie på op til 6 personer.

Tid til ferie

Tid til feriehus med op til 6 sovepladser og eget badeværelse på en af Danmarks bedst beliggende campingpladser – særdeles velindrettede og familievenlige feriehuse med terrasse og grill.

Sommerferietilbud
i 6 pers. feriehus

Uge 27 + 31

7.995,-

Familie: Op til 6 pers.
Sommerferietilbud
i 6 pers. feriehus

Uge 26 + 32

5.995,-

Familie: Op til 6 pers.
Sommerferietilbud
i 6 pers. feriehus

Uge 28+29+30

9.495,-

Familie: Op til 6 pers.

Alt hvad du har brug for

Husene indeholder toilet, bad, veludstyret køkken med køleskab, komfur, opvaskemaskine og kaffemaskine. Der er spisebord og sofaafdeling med fladskærm. Husene er udstyrede med varmepumper med aircondition, når det er varmt – og med varme efter behov.

Rygning og husdyr er ikke tilladt. Lejes ikke ud til grupper.
Dyner og puder er inkl.
Linned/håndklæde kan lejes.

Plads til storfamilien

Her er der mulighed for, at børnene får deres eget værelse med køjeseng, samt masser af plads til opbevaring.

Sofahygge

Efter en lang dag ved stranden eller på en oplevelsesrig tur er det rart at komme hjem og slappe af i sofaerne med ro til en bog, et brætspil eller lidt TV.

Dejligt badeværelse

Alle vores feriehuse har badeværelser med bad og toilet samt opbevaringsskabe.