International

4-stjernet campingplads i Nordsjælland

Vi gør hver dag vores ypperste for, at campingpladsen er et dejligt sted at være. Alt sammen for at I kan have en god ferie sammen – dette gælder både ung som gammel, høj som lav, mand som kvinde og autocamper som cyklist.

  review rating 4  Very close to the sea and polite owners

  thumb helle jørgensen

  review rating 5  Trevlig mysig camping med super trevlig personal. Ligger precis vid havet. Cykel avstånd till 2 st mindre trevliga byar. Återkommer gärna hit.

  thumb Åsa Jansson

  review rating 5  Kanon fin anläggning. Trevligt bemötande från Ägarna av campingen. rent o snyggt. Barnvänligt i allra högsta grad. Återkommer gärna.

  thumb Stefan Jansson

Eksklusive feriehuse

Husene, som er på 35 m2, er opført i de bedste materialer og indrettet med 2 soveværelser, et med dobbeltseng og et med køjeseng. Der er en hems med yderligere 2 sovepladser, så der er plads til en familie på op til 6 personer.

Tid til ferie

Tid til feriehus med op til 6 sovepladser og eget badeværelse på en af Danmarks bedst beliggende campingpladser – særdeles velindrettede og familievenlige feriehuse med terrasse og grill.

Sommerferietilbud
i 6 pers. feriehus

Uge 27 + 31

7.995,-

Familie: Op til 6 pers.
Sommerferietilbud
i 6 pers. feriehus

Uge 26 + 32

5.995,-

Familie: Op til 6 pers.
Sommerferietilbud
i 6 pers. feriehus

Uge 28+29+30

9.495,-

Familie: Op til 6 pers.

Alt hvad du har brug for

Husene indeholder toilet, bad, veludstyret køkken med køleskab, komfur, opvaskemaskine og kaffemaskine. Der er spisebord og sofaafdeling med fladskærm. Husene er udstyrede med varmepumper med aircondition, når det er varmt – og med varme efter behov.

Rygning og husdyr er ikke tilladt. Lejes ikke ud til grupper.
Dyner og puder er inkl.
Linned/håndklæde kan lejes.

Plads til storfamilien

Her er der mulighed for, at børnene får deres eget værelse med køjeseng, samt masser af plads til opbevaring.

Sofahygge

Efter en lang dag ved stranden eller på en oplevelsesrig tur er det rart at komme hjem og slappe af i sofaerne med ro til en bog, et brætspil eller lidt TV.

Dejligt badeværelse

Alle vores feriehuse har badeværelser med bad og toilet samt opbevaringsskabe.