Dronningmølle Strand er opdagelser og oplevelser – bliv inspireret her

Storby og slotte

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Aktiv ferie

Ønsker du at holde dig aktiv på din ferie, er der rig mulighed for det.

VANDSPORT

VANDSPORT

I Nordsjælland finder du mange gode muligheder for bl.a. windsurfing, kitesurfing og kajakroning. Kattegat byder på suveræne muligheder langs hele ’Den danske Riviera’ i Nordsjælland.

FITNESS BANE

FITNESS BANE

Prøv kræfter med en udfordrende fitness bane omkring Hornbæk sø med masser af øvelser, man skal igennem.

PUT & TAKE

PUT & TAKE

Fantastisk ’put and take’ sø I den gamle lergrav i Dronningmølle. At fange en ørred i disse idylliske omgivelser er en oplevelse, alle burde prøve.

CYKEL- & VANDRETUR

CYKEL- & VANDRETUR

Er man til cykelture eller vandreture, er der masser af muligheder og rigtig gode forhold.

KLATREPARK

HAVREHOLM KLATREPARK

Kom til tops både i træerne og med dig selv. Der er baner, der passer de mindste og mere udfordrende baner. Alle kan være med. Giv både dig selv og din familie udfordringer.

HELSINGØR SVØMMEHAL

HELSINGØR SVØMMEHAL

Helsingør Svømmehal giver mulighed for svømning og motion for alle. Derudover giver stedet også mulighed for fitness under samme tag.

MP-H SKATEPARK

MP-H SKATEPARK

Multiparken danner rammen om en række populære, uorganiserede sportsaktiviteter som fx street basket og fodbold. Parken byder både på bowls, ledges, rails og banks. Og streetskating til både skateboard, BMX og rollerskater.

TRAMPOLINLAND

TRAMPOLINLAND

Xjump er en trampolinpark i Skovlunde, hvor gulve og vægge er bygget op af forskellige typer trampoliner. Det er en unik form for underholdning med garanteret indbygget sjov for hele familien.

PASSEBÆKGAARD GOLFBANE

PASSEBÆKGAARD GOLFBANE

Uanset om du har spillet golf i 10 år, eller du aldrig har haft et golfjern i hånden, giver vi dig mulighed for at prøve golf på skønne Passebækgård – uden at det behøver koste dig en formue.

GILLELEJE GOLFKLUB

GILLELEJE GOLFKLUB

Klubbens 18-hullers mesterskabsbane er gang på gang kåret som én af de absolut bedste på Sjælland. Ikke den letteste. Men med et udfordrende layout og (meget) hurtige greens er det altid en oplevelse.

VANDRETUR I KONGERNES NORDSJÆLLAND

VANDRETUR I KONGERNES NORDSJÆLLAND

Kongernes Nordsjælland er et kæmpe naturområde med masser af ruter og vandrestier – bl.a. gennem Ruslands Bakker. Derudover findes der også stier i Dyrehaven, som ligger tættere på København.

HELSINGØR WALK

HELSINGØR WALK

En guidet byvandring på egen hånd til Helsingørs kulturelle seværdigheder.

Udflugter

Dronningmølle Strands nærområde byder på mange skønne udflugter.

RUDOLF TEGNER

RUDOLF TEGNERS MUSEUM

I gåafstand fra campingpladsen finder du museet for både voksne og børn.

Museet omhandler Tegners liv som kunstner.

FREDERIKSBORG SLOT

FREDERIKSBORG SLOT

Inden for slottets mure venter store kulturelle oplevelser for hele familien, mens de naturskønne omgivelser indbyder til fredfyldte havevandringer og sejlture.

INDENDØRS LEGELAND

INDENDØRS LEGELAND

I Eventyrfabrikken i Kokkedal har vi klatretårne, hængebroer, krybegange, kæmpe bolde, stor rutsjebane, boldrum, trampoliner, hoppeborg, air bazooka og et babyområde til de mindste.

KRONBORG SLOT

KRONBORG SLOT

Tag på Kronborg Slot i Helsingør og bliv klogere på Nordeuropas største renæssanceslot, den indbringende sundtold og Frederik d. 2.s vilde hofliv.

ØRESUNDSAKVARIET

ØRESUNDSAKVARIET

Øresundsakvariet er et lille og hyggeligt saltvandsakvarium nord for Kronborg i Helsingør. Her kan du tage med ned under havoverfladen og opleve det fantastiske dyre- og planteliv, der er i Øresund.

KONGERNES NORDSJÆLLAND

KONGERNES NORDSJÆLLAND

Her finder man tre af Nordeuropas smukkeste slotte, som alle er unikke og betydningsfulde bygningsværker. Slottene har op gennem århundreder bidraget meget til Danmarkshistorien.

VETERANTOG

VETERANTOG

Nordsjællands Veterantog er absolut et besøg værd. Det er et enestående stykke Dansk kulturhistorie.

KURBADET

KURBADET

KURBADET by ILSE JACOBSEN i Hornbæk er det perfekte sted til at opnå fuldkommen afslapning, selv-forkælelse og luksuriøse skønheds- og velværebehandlinger.

FUGLEPARK

NORDSJÆLLANDS FUGLEPARK

Fugleparken – med 2000 fugle fra hele verden – ligger midt i den smukke, nordsjællandske natur, kun ca. 10 min. væk fra campingpladsen.

MUNKERUP HUS

MUNKERUP HUS

Oplev dansk kulturarv i form af den 100-årige, gamle bygning, som er fredet og et af de fineste og mest gennemførte eksempler på byggestil i perioden omkring første verdenskrig. Der vises forskellige udstillinger gennem året.

BIOGRAF

BIOGRAF I GILLELEJE

Tag i biografen og slap af med en god film

DRONNINGMØLLE STRAND

DRONNINGMØLLE STRAND

Den skønne strand indbyder til lange, afslappende dage med solbadning, leg og adskillige ture i vandet. Dejlig sandstrand med livreddere i højsæsonen.

Restauranter og spisesteder

I det nordsjællandske er der mange hyggelige spisesteder og caféer.

ROKKEDYSSE BÆR

ROKKEDYSSE BÆR

Vores jordbærcafé i Dronningmølle er en hyldest til jordbær, sol og strand. Vi har indrettet Jordbærcaféen med gårdbutik, isbar og café med servering af smoothies, bærdrikke, sandwich, kaffe og bærkager.

GILLELEJE HAVN

GILLELEJE HAVN

Oplev en hyggelig restaurant og krostue ved havnen i Gilleleje.

RESTAURANT OLIVIA

RESTAURANT OLIVIA

Beliggende i det smukke fiskerleje i Hornbæk, tæt på strand, Nordsjællands smukke natur samt Hornbæk Plantage finder I Restaurant Oliva.

FISKEHUSET HORNBÆK

FISKEHUSET HORNBÆK

Fiskehuset tilbyder et stort udvalg af friske fisk, skaldyr, vildt (i vildtsæsonen), friske røgvarer fra Frederiksværk Røgeri, sild og en række hjemmelavede salater.

BLACK AND WHITE PIZZA

BLACK AND WHITE PIZZA

BLACK & WHITE tilbyder et stort udvalg af Italienske retter. Du kan bl.a. få : Pasta, pizza, salater, pitabrød, pizzasandwich. Vi har også: A La carte retter, burger, durum, andre specialiteter og mexicanske retter.

SPANSKE FRISTELSER

SPANSKE FRISTELSER

Er en skøn tapas restaurant med lækre delikatesser fra det skønne Spanien.  Vi importerer selv vin, honning, oliven og flere andre delikatesser.

IL VERO SICILIANO

IL VERO SICILIANO

Er en autentisk italiensk restaurant, der serverer alle de gode og klassiske retter som bl.a. carpaccio, stegte tigerrejer m. broccolicreme, et hav af pizzaer og meget andet.

CAFÉ ROSE

CAFÉ ROSE

Café Rose er en café, restaurant og isbar med inden- og udendørsservering – men også med take away.

FYRKROEN

FYRKROEN

Fyrkroen byder på en lang række af danske lækre retter for enhver smag fra formiddag til sen aften. Vores menu er sat sammen alt efter årstid, selskab og tid på døgnet

RESTAURANT KURBADET

RESTAURANT KURBADET

Køkkenet har en helt særlig fornemmelse for alle dele af smagsoplevelsen og en forkærlighed for lokalt producerede råvarer, som Hornbæk er så kendt for.

9-9 SUSHI

9-9 SUSHI

9-9 Sushi & Wok tilbyder et stort udvalg af sushi og diverse retter som f.eks. indbagte blæksprutter og stegte kongerejer.

FAR TIL FIRE

FAR TIL FIRE

Familie- og fiskerestaurant i Gilleleje. Der er både mulighed for bl.a. at nyde den dejlige buffet inde i selve restauranten eller ude på den skønne terrasse med udsigt ud over stand og vand.

Attraktioner

Dronningmølle Stand er tæt på spændende seværdigheder og attraktioner.

TIVOLI, KØBENHAVN

TIVOLI, KØBENHAVN

Tag familien med på en dejlig tur i Tivoli med masser af forlystelser.

LOUISIANA

LOUSIANA

Louisiana er et internationalt museum med talrige internationale hovedværker.

KONGEHUSET

KONGEHUSET

Amalienborg er den kongelige families residens i København og består af fire identiske palæer.

DEN BLÅ PLANET

DEN BLÅ PLANET

Glæd dig til at besøge Nordeuropas største akvarium

EXPERIMENTARIUM

EXPERIMENTARIUM

Experimentarium er hele Danmarks science center. Vi har været tankevækkende siden 1991 og udforsket verden gennem naturvidenskab og teknologi sammen med millioner af nysgerrige børn og voksne.

KØBENHAVN ZOO

KØBENHAVN ZOO

Tag i København Zoo og oplev et væld af eksotiske dyr fra hele verden.

PLANETARIUM

TYCHO BRAHE PLANETARIUM

Du kan opleve stjernehimlen, galakser og planeter helt tæt på - både i vores udstilling, på rumrejser i Kuppelsalen eller til foredrag om astronomi og rumfart.

CHRISTIANIA

CHRISTIANIA

Christianias målsætning er at opbygge et selvstyrende samfund, hvor hvert enkelt individ frit kan udfolde sig under ansvar over for fællesskabet.

NYHAVN

NYHAVN

Gastronomi og god stemning i historiske omgivelser i centrum af København.

BAKKEN FORLYSTELSESPARK

BAKKEN FORLYSTELSESPARK

Ude i Dyrehaven finder du Bakken – verdens ældste forlystelsespark! Hvad end du er til vandpjaskeri, sus i maven, vind i håret eller bare søger en hyggelig tur for hele familien, findes der en forlystelse til dig.

STRØGET

STRØGET

Strøget i København er en af Europas længste gågader med et væld af butikker fra budgetvenlige kæder til nogle af verdens dyreste mærkevarebutikker.

DEN LILLE HAVFRUE

DEN LILLE HAVFRUE

Den lille havfrue er den verdenskendte skulptur på Langelinie i København. Den byder rejsende velkommen i Københavns Havn og er en af Danmarks største turistattraktioner.